43 99 02 34

Vores kompetencer

Herunder kan der ses et udsnit af de kompetencer, services og produkter vi kan tilbyde, klik ind på et emne i menuen til højre eller vælg ud billederne nedenunder et underemne der ønskes mere information om.

Skulle I have et projekt / service vi umiddelbart ikke nævner her på hjemmesiden, så tøv ikke med at kontakte os.

Netværk

Netværk

Vi foretager installation af netværk og multimedier hos både private og erhverv, der er mange muligheder i dag for at fremtidssikre ens installation både når vi snakker almindelig data netværk, tele, audio og video. Kontakt os hvis I har særlige ønsker til Jeres installation.

El-installation

El-installation

Vi foretager både renovering, servicering og etablering af en traditionel el-installation.

Intet er for stort eller for småt, så kontakt os endelig.

LED-belysning

LED-belysning

Der kan være meget at spare ved at udskifte belysning på parkeringspladser, skoler, erhverv og lagerfaciliteter ved at udskifte til LED-belysning. Samtidig kan man mange gange få tilskud fra energiselskaberne til at foretage udskiftningen.

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Vi kan tilbyde løsninger indenfor adgangskontrol til både private, erhverv og boligforeninger. De mest moderne løsninger giver mulighed for at fjernstyre døre med sin smartphone.

Eleftersyn

Eleftersyn

Vi tilbyder udførsel af det obligatoriske eleftersyn i forbindelse med erhvervelse af ejerskifteforsikring. Vi er tilknyttet ordningen hos Sikkerhedsstyrelsen.

Vagtservice

Vagtservice

Vi tilbyder vagtservice udenfor normal åbningstid, ved kritiske problemer vedrørende Deres el-installationer kan vi altid kontaktes udenfor normal åbningstid.

I visse tilfælde kan problemet afhjælpes telefonisk men er det nødvendigt med besøg fra en af vores dygtige service elektrikere kan vi også imødekomme dette.

Brandalarm (ABA)

Brandalarm (ABA)

Vi kan tilbyde automatisk brandalarmering i alle størrelser og til alle formål, vi kan leverer produkter at absolut højeste kvalitet med garanti for fejlalarmering.

Kontakt os for yderligere information om brandalarm eller projektering af Jeres næste ABA-, ABDL- eller ABV-anlæg.

 

Porttelefon

Porttelefon

Frihed, funktionaliteter, kvalitet … Uanset hvad de projekter du har kræver af: prestige, komfort, standarder,
økonomi, …, vil vores forskellige udvalg af skærme, med forskellige applikationer, tilbyder dig en skræddersyet porttelefon
løsning. Vi giver det frie valg af svarstationer med eller uden rør, med eller uden video inden for samme GT anlæg:
den eksklusive med billede hukommelse, håndfri eller med håndsæt. GT-serien har kvaliteten i den farve du
ønsker, samt en komplet vifte af bemærkelsesværdig muligheder.

Videoovervågning

Videoovervågning

Hvad enten det er til privat eller erhverv, tilbyder videoovervågning en tryghed i det daglige. Samtidig kan videoovervågning have en præventiv og forebyggende virkning.

IHC

IHC

Intelligent Home Control eller i daglig tale blot IHC, tager skridtet videre fra den traditionelle el-installation. Primært vil der med IHC kunne opnås højere komfort i boligen, samtidig kan IHC Wireless være yderst nyttigt hvis man mangler tændinger til sit lys.

Energibesparelse

Energibesparelse

Der skal hele tiden tænkes i energibesparelse, effektivisering og optimering af drift og indkøb. De fleste skoler og institutioner kan faktisk med relativt simple installationsændringer reducere det samlede elforbrug markant og dermed opnå store energibesparelser.

Renovering

Renovering
Kontakter og stik holder i gennemsnit op til 50 år, så derfor tænker de færreste over el og kontakter i boligen. Men indimellem bør man overveje en renovering af slidte afbrydere og stikkontakter.

Elsyn

Elsyn

Ifølge Tekniq er der årligt omkring 700 brande forårsaget af el, med et elsyn er vi særlig opmærksomme på de syndere der normalt kan forårsage disse, vi kigger særligt efter der hvor vores erfaring siger os at der hyppigst bliver lavet ulovlige installationer.

Det frivillige elsyn anbefales alle der har mistanke til at Deres installation kunne være ulovlig, vær særlig opmærksom på lavvoltsbelysning.